![]() |
“-İhtiyacım olan tek şey hayattan keyif almak ve insanları mutlu etmek...”
(...Playfull Kiss dizisinden ) |
"-Gerçekleşmesi imkânsız bir hayal düşlememişseniz, gerçek anlamda bir hayaliniz yok demektir..."
(...Enemy At The Gates filminden) |
“-Suya kaç taş atarsan at, bir gölgeye ne kadar basarsan bas, ne su kaybolur ne de gölge...”
(...Hellsing Ultimate Ova’dan) |
“-Hayatın artık bize bir şeyler vermeyi bırakıp, geri almaya başladığı yaşlara geldik...”
(...Indiana Jones And The Last Crusade filminden) |
"-Kadınlar bir erkeği sırf kocaman güçlü ve benimki gibi kaslara sahip diye istemez...
-Biliyorum; düşünen birini isterler. Hisseden birini isterler. Onları anlayabilen birini isterler... "-Ve en derin duygularını saklamayan erkekleri ister..." (...Journey 2: The Mysterious Island filminden) |
:4:
|
“-Seni öldürmenin tek kötü yanı ne biliyor musun?... Bunu sadece bir kez yapıyor olmak...”
(...Little Miss Sunshine filminden) |
‘’-İnsanların bir şeylere alışması, onları içten içe zehirleyen bir şey...’’
(...You Are My Pet filminden) |
“-Tecrübe zalim bir hocadır... Önce sınav yapar sonra ders verir...”
(...Red Tails filminden ) |
:1:
|
“-Geçmişin mi yoksa geleceğin mi parçası olacağımıza karar vermeliyiz...”
(...Tinker Tailor Soldier Spy filminden) |
“-En büyük düşman, en son bakacağın yere saklanır...”
(...Revolver filminden) |
“-Güven denen şey cam gibidir... Üzerinde küçük bir çatlak varsa en ufak bir darbede parçalanır...”
(...Seo Dong Yo dizisinden ) |
(...Moulin Rouge filminden)
"-Hayallerinin peşinden koşmadıkça, hayalden hayale gezmenin ne anlamı var?..." |
:4:
|
(...Star Wars filminden)
"-İnsanlar kum gibidir... Onları ne kadar çok sıkarsan o kadar fazlası avucunun içinden kayıp gider..." |
“-Bir kadın her şey yolunda diyorsa hiçbir şey yolunda değildir... Hiçbir şey yolunda değil diyorsa yine hiçbir şey yolunda değildir...”
(...Simpsons) |
|
“-Eğer senden nefret edersem dünyada sevebileceğim kimse kalmaz...”
(...The Man From Nowhere filminden) |
“-En iyi danışmanımız kendi hislerimizdir...”
(...Joan of Arc filminden) |
“-Tamamlanmış cümleler, eksik kalmışlara göre daha az acı verir...”
(...Dedemin İnsanları filminden) |
“-Yalnız kalmak istiyorum dediğimde... Kastettiğim yer kalbindi...”
(...A Lot Like Love filminden) |
|
“-İnsanların rüya görmediklerini anlamak için kendilerini neden çimdiklediğini düşündün mü hiç?... Acı yalan söylemez... Acı, tek gerçekliktir...”
(...The Dark Hours filminden) |
“-Tabağımın kenarında beni şişmanlatacak bir lokma yemek için her gün 30 bin çocuk ölüyor...”
(...The Girl In The Cafe filminden) |
:65:
|
"-İnsanoğlu kendini kolay kolay değiştiremiyor... Değiştiğine herkesi inandırabilir ama kendisini asla..."
(...The Usual Suspects filminden) |
|
“-Şeytana inanmamayı seçmek, seni ondan korumaz...”
(...The Rite filminden) |
“-Her şeyden vazgeçmeye razı değilseniz, her şeyi çoktan kaybetmişsiniz demektir...”
(...Act Of Valor filminden) |
"-Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme... Yollar da güzeldir, ama altından kanalizasyon geçer..."
(...Scarface filminden) |
(...The Last Minute filminden)
“-Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme... Ben şöyle görüyorum; biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz...” |
Düşleyin, düşleyin, düşleyin... Düş, var olan en gerçek şeydir...
(...Stefano Elio D’anna) |
-İki insan birbirini seviyorsa, ama geçici bir süre birlikte olamıyorsa yeter artık dedikleri noktaya ne zaman gelirsin?...
“-Hiçbir zaman...” (...The Meksican filminden) |
(...Into The Wild filminden)
“-İnsan yaşamının mantık ile yönetildiğini kabul edersek, hayatın olasılığı kaybolur...” |
(...Ya Sonra filminden)
"-Asla yapmazdım demeyin... Aşk insana, yapmam dediğiniz şeyleri yaptırır... Konu aşksa büyük konuşmayın..." |
“-Benim tanıdığım insanlar içinde sevgiyi tadanlar daha az korkuyorlar...”
(...Meksikalı filminden) |
‘’-Bir kadın ne kadar normal olursa olsun, kraliçeye dönüşebilir...
Ne kadar soylu olursa olsun, hizmetçiye dönüşebilir... Bu sevdiği adamın ona nasıl davrandığına bağlıdır...’’ (...Secret Garden dizisinden / |
“-Onu az kalsın öldürecek olan babasını bu kadar önemsemesi beni şaşırtmıştı...
Oysa üç yaşımdan beri bana fiske vurmayan babam benim umurumda bile değildi... O dayak da çamaşır suyu içtiğim içindi...” (...Stand By Me filminden) |
“-Gidenler sende hep kendilerinden bir şeyler bırakıyor...
Hafızanın sırrı bu mu?.. Eğer buysa, kendimi daha güvencede hissedeceğim... Çünkü asla yalnız olmayacağımı biliyorum...” (...La Finestra Di Fronte filminden) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:16 . |