![]() |
Umuda Yelken
Merhaba arkadaşlar ... adım ozan foruma vandan katılıyorum... endüstri meslek lisesinde son sınıftayım ...elektronik bölümü okuyorum... ilgi alanlarım ,,, pc -müzik - spor ( futbol ) şiir okurum ,,, ..forumla nasıl tanıştın derseniz wala biraz geç oldu ama ..sınıfta internet güvenlik dersinde arkadaş forumdaydı merrak ettim bende bi bakayım dedim... Behrewan nicki ile başladım... şimdide Umuda Yelken niki ile devam ediyorum... uzun bir süre yoktum tekrar geri geldim ... gerçekten güzel bir ortam... |
Ozan sayfan hayırlı olsun.....kurallara göre sayfanın adı nickinle aynı olmalıdır....deisiorm...;)
|
yorum için tşk.ler....
|
s.a bi cay alabilir miyim kardes?....;) hazırda yoksa souk bişilerde olabilir....:D
|
ozan güvenlik şirketi felan dedin aklima geldi e.m.l de arkadaslar war benim kadir - halit felan onlarinda öyle bi niyeti war tanır mısın ?
|
kesin hocalardan biri sokmus öğrencilerin kafassına....:D şirket acma fikrini yani yanlıs anlasılmasın....:D
|
Sayfan hayırlı olsun kardeşim :1:
|
hayırlı olsun sayfan hosgeldin
|
ozan kardeş hayırlı olsun sayfan.. e.m.l yede yolumuz düşerse mutlaka seni görür öle gideriz..:)
|
sayfan hayırlı olsun ozan
|
saolun arkadaşlar değerli yorumlarınız için...
|
hayırlı olsun sayfanız...:)
|
baktığınız için teşekürler arkadaşlar..
|
hayırlı olsun sayfan :1:
|
sağol alosar
|
Alıntı:
ewet ato onlar bizim bi üst sınıftaydı ..tanımazmıyım :) |
s.a. bi cay icmeye geldim werirsen tabi :)
|
sayfan hayırlı olsun biras gec oldu ama ancaa ksr bakmaa :p =)
|
Alıntı:
yaw ato sen gel sana ...çayda weririz...şekerde weririz...ama... hesabı alırız :11: |
:11: :11: canın sagolsun ne tuttu borcumuz ? :)
|
ato hesap :;
çay : 1 ytl.. şeker 50 ykr.. otururma : 75 ykr bardak parasi : 25 ykr çay kasigi : 25 ykr. ...... ...işte + kdv + gümrük....lerle beraber..sen 50 lira at şu masaya :) |
:11: :11: yaw ben 50 lirayla koçeronun kahvesine 3 sene abone olurum ne yaptin sen :11:
|
Alıntı:
yaw benim kahvemin koçero nunkinden ne eksiği war... gel sana lig tv maçlarinida belleş izletim..:1: |
yaw oranın havası bi başkadır bi kere senin kahvene boyacı ferxedin geliyor mu ? :11:
|
bak işte o yok....
ama ben kadroyu yenilerim sen merak etme...:):):) benim mekana osmane hotto konuk oluyor..:) bu yetmii |
:11: :11: bak o zaman olur ! :11:
|
anlaştıx ato temamdır
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:55 . |