![]() |
Secret - Sir
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
arkadaşlar çok güzel bi kitap herkese tavsiye ediyorum :) |
walla güzel şeyler öğretior bu kitap ;) bence sabahı bekleme hemen basla :)
|
sewmez olur muyum seni sewdigim ve düsündügüm icin simdiden basla diorum :)
|
kafanaa göree :) bugün weya yarin sen bilirsin ama mutlaka oku ;)
|
:11: :46: :1: :1: :4:
|
saol atocan.... bi ara gelir senden alır okurum..kitaba para mı vericem yaw ? :11:
|
:72:
|
:11: tamam...okurum...
|
bende star 2000 den caldim :D:D sakaydi :P hem kitabi hem e-kitabi war bende isteyen warsa cüzzi bi miktar karsiligi kiralarim :D
|
ulenn bizden para mı? alıosun? :D aaa çok ayıp...
|
olum ses etme senden para almadigim ögrenilirse ticaret yapamam caktirma :)
|
tamam tamam :D
|
hah söyle:)
|
:D
|
senin bu kitabı okuyicagin yok :) bence bi iple eline bagla :)
|
kim satti bakem :)
|
:89: :72: :72: :11: :11: :11: :72:
|
cok iyi anladım :)
|
bence bi de izmirin neresindensin onu söyle :)
|
ben her yerdeyim yaw :) gerci su an icin wandayim :D sen izmirin neresindensin onu soruyorum 98 den beri gelip gidiyorum izmire :)
|
bu kitapla ilgili izlemediğim program kalmadı sanırım :D ama ben ısrarla almayacam inatla her yerde karşıma çıksada :D
dinlediğim kadarıyla -ki okumadan aslında karar vermemek lazım ama- biraz hayal söyledikleri.anlattığına göre sen sürekli iyi düşüneceksin ve yaydığın titreşimle iyilikler sana gelecek :D zengin olmayı düşlersen ve gerçekten istersen zengin olabilirsin .. o zaman insan düşünüuor mademki bu kadar kolaydı iyiye güzele ulaşmak neden hepimiz düşünerek kolayca sahip olmuyoruz ? bana biraz insanları psikolojik olarak rahatlatmaya yönelik bir kitap gibi geliyor.gerçeği yansıtmayan ancak anlık bir rahatlama sağlayan bir kitap .. belkide okumalıyım :D hatta en iyisi okuyayım :72: ato sağolasın bilgilendirdin. |
işte böyle düşünmene kizdim denizkızı :) ewet duydugun dogru ama sadece o kısmını söyledikleri için saçma geliyor kitapta adam bunun nasıl gerçekleştigini mantıklı bir biçimde açıklamış şahsen bana inandırıcı geldi ;) hatta istersen uzuuuunn uzuuuunn anlatirim sana ama bence sen kitabı oku :)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:25 . |