![]() |
işte fark..!!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ASLAN KRALDIR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GÖNÜLLERDE TAHT KURAR.. AKILLARDAN ÇIKMAZ.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ÖLÜMSÜZLESIR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HER YERE CEHENNEM DENİLMEZ.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] CEHENNEM TEKTİR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İÇİNE ATABİLECEKLERİNİZ VARSA.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ANCAK CEHENNEM OLUR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BÜYÜK TEKTİR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BÜYÜKLÜK.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] LAFLA OLMAZ.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İCRAATLA OLUR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ISPATLANIR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BELGELENİR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BÜYÜKLERİN MÜZELERİ PALAVRA DEĞİL.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KUPALARLA DOLUDUR.. KİMİLERİ CUMHURİYETCİKLER KURDUĞUNU ZANNEDER.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] OYSA CUMHURİYET TEKTİR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] O CUMHURIYETİNDE.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ASLANLAR GİBİ.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] CUMHURİYETİ İLE GURUR DUYAN.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BEKÇİLERİ VARDIR.. (içeriği bakımından silmek zorunda kaldım.) AVUNULACAK ŞEYLER VARDIR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BİRDE GERÇEKTEN SEVİNÇLERE VESİLE OLANLAR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SEVİNMEK GÜZELDİR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] AMA UĞRUNA SEVİNECEKLERDE.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SEVİNMEYE DEĞMELİDİR.. OTOBÜSLERDE TAŞINIRLAR BAZEN.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] TAŞINIRLARDA..... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ACABA NELERİ İLE TAŞINIRLAR.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] YİNE BÜYÜKLER BÜYÜK YAPACAKLARINI.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KENDİ İÇLERİNDEN ÇIKARIRLAR.. |
tşkrler....
|
:4::4::4::4::4::4:
Süper canım .. tskler |
güzel
|
fazla salamışın....:11: ama güzel paylaşım beğendim
|
beenmenize sewindim..
+ goldberg sallamak kelimesi hiç hoşuma gitmedi benim yapttım gs ile ilgili paylaşım yapmak senin kadar fanatik deilim o yüsden herhangi bi tartışmaa girmek sitemiorum ii forumlar..;) |
harika paylaşım tşkrler :4::1::4::1::4::4::4:
|
önemli deil..:)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:04 . |