![]() |
Aurelio'yu alırız ama...
Aurelio'yu alırız ama...
Aurelio ile ciddi bir şekilde ilgileniyoruz ama şartlarımız var! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin istediği [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'un Danimarkalı futbolcusu Christian [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sarı-lacivertlilerin teklifini reddetti. La Stampa gazetesine konuşan 29 yaşındaki oyuncu, "Fenerbahçe'nin bana yaptığı teklife yanıtım olumsuz oldu. Kariyerimi Hamburg takımında sürdürmek istiyorum" ifadesini kullandı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'un ısrarla istediği [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] suya düşünce geçen sezon bonservis bedelsiz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'e giden Marco Aurelio yeniden gündeme geldi. Yöneticilerden [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ile [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bayram Tutum[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] arasındaki görüşmede Fenerbahçe "Bonservis ödemeyiz" prensibinin altını çizdi. Tutum[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ise, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'nin başvurusuyla [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'nin verdiği 5 milyon 200 bin dolarlık cezanın geri çekilmesini talep etti. Yıldırım'ın buna yanıtı, "Bunu değerlendiririz. Kabul edersek Aurelio ilk sene çok büyük bir rakam beklemesin" oldu. Son kararı Aurelio'ya yerli olarak oynadığı için de sıcak bakan Başkan Yıldırım verecek. Kaynak: Sabah |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:47 . |