![]() |
puaeh Turk insanı iste...
ASAGIDA OKUYACAGINIZ HERSEY GERÇEKTiR...VE HACETTEPE ÜNIVERSITESI
EDEBIYAT FAKÜLTESI, BILGISAYAR LABINDA ÖGRENCILER ILE GÖREVLI ARASINDA GEÇMEKTEDIR. 1-Bilgisayarda çalisan ögrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? 2- Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? 3- Word'lü bilgisayar var mi? - Hayir çilekli ve vanilyali var sadece. 4-Çikinti alabilirmiyim? (Printer'dan çikti almak için öğrencinin sorusu) 5-Çiktilar hep siyah beyaz mi oluyor? - Hayir ara sira yesil üzerine eflatun ördek desenli de çikiyor. 6-14 numarali bilgisayar çok salak hocam -yaaaaa.... 7-Bilgisayar alabilirmiyim? - Tabi 1 mi olsun, 1,5 mu? 8-Internet geri geldi mi? 9-Içeriye yiyecekle girme lütfen arkadasim!.. -Hocam hemen çikicam... -E herhalde çikacaksin. Yatiya gelmedin di mi? 10-Hocam sinavdan çiktim çok kötü geçti... -Olsun mühim olan katilmakti... 11-Ben sabah geldim. Diger amca vardi. O amca varken......... -O amca degil. Erol Hoca... 12-Masa alabilir miyim? - Alisveris Sitelerinden bulabilirsin 13-Word'un oldugu bir yere oturup yazi yazabilirmiyim? - Word'e sor kabul ederse oturursun. 14-Internet hala gidik mi? -Hayir gelik. -Hii?! 15-Bilgisayara disket sokabilirmiyiz? 16- Printer sayfasi ne kadar? -40 bin -25'di artmis dimi? -Afferin 17-Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilirmiyim? -Ortaya karisik yaptiralim istersen 18-Internet kesik mi? -Kesik -Hepsindemi kesik? -Hayir.. Sirayla gidiyor..1 kesik 1 bagli.... 19-Çikti veriyormusunuz? -Veriyoruz.. ne kadar lazimdi? -Yaaa çikti almam lazim benim -Tamam, 3 numarali bilgisayara geçebilirsin -Ama tek basima yapamam -O zaman 2-3 arkadasini daha çagir.. 20-Burdaki amca nereye gitti? -Ne amcasi? -Bi dayi vardi ya -O dayi veya amca degil Erol Hoca -Yav bizim hemsehri oluyor da.. -Gene de Erol Hoca... 21-Bilgisayarda ne yapabilirim? -Valla bilmiyorum senin yetenegine kalmis 22-Internete giricem.. ilk defa geliyorum -Heyecanlimisin? 23-Hocam yazici calisiyormu? -Hayir bugün izinli.. -Nasil yani??? 24 -internete girmek istiyorum.. Girebilirmiyim? -Tabii ama bu kiyafetle giremezsin.. Üstünü degistirmen lazim 25- 6 numarali bilgisayari alabilir miyim? -4 numara bos.. Ama merak etmeyin 6 no.lu bilgisayarla özellikleri ayni -Ama onda chat yapamiyorum da -Chat zaten yasak..Yapmayin lütfen -Peki, o zaman bende microsofta bakayim (Gözler alternatif görsün) 26- Monitörün üzerinde takili duran kagit tutacagini gören ogrenci; -Hocam bu dikiz aynasi mi???? 27- Ögrenci bilgisayar karti almak için numara soruyor; -3 ve 4 arasinda en iyisi hangisi? -Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri... 28-Yer var mi? -Var..Pencere kenari mi olsun koridor mu? -Hii?.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:38 . |