Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13/05/07, 20:28   #6
suphi
Tuğgeneral

suphi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 39 suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future
Standart aklıma gelmişken söleyim aşk yoktur

lidyalılar parayı bulduktan sonra düşük olan para degerlerını artırmak borsayı canlandırmak gayrımenkul satıslarını hızlandırmak ıcın careler düşünmüşler ve lidyalının biri reklam fıkrını bulmuş parayı bir şeyle kıyaslayalım ama öyle bir şey olsunki kimse ne oldugunu aslında bilmesin hayali bir şey olsun demiş zekaya bak ortaya bir kavram atıp kavram kargaşası anlam kargaşası yaratarak aklınıza gelebılen insanı üzen tüm duyguları sözcükleri bir kelime altında toplayıp aşk kelimesine yuklemısler sözlüktende (bu sözlük lidya dili ve edebiyatı sözlügüdür)diger kelimeleri çıkarmışlardır.sözlükten bu kelımeler çıkartılıp kullanılmaı yasaklanınca insanlar kötü hallerini anlatacak kelime bulamaz olmus cumle kurama olmus mecburen aşık oldum ben aşıgım aşk bu işte diye acılarını üzüntülerini dile getirmişler.lidya hükümeti aşkmı paramı?sorusuyla para degerlerıne ivme kazandırmış borsalarını yükseltmiştir.acı keder içindeki lidya halkı daha sorunun bitmesini bile beklemeden para para diye bagırmıstır.aşk yoktur yok öyle birşey üzgünüm
oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü
ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne
sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz
Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
öyle gitki arkanda izinden başka birşey kalmasın hayata dair

suphi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 242