hele şükür yaw. kaç haftadır oyalayıp duruyosunuz beni hem müşteri hizmetlerinizdeki bayanıda değiştirirseniz ii olur.. benim bildiğim müşteri hizmetleri biraz güler yüzlü olur sizinkiler karşısında titreyerek konuştum yahu.. renkleri siyah olucaktı umarım değişik renk gelmemiştir..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
tabi efeNdim.......biz o bayanla özel olarak ilgileniriz.......tavsiyeleriniz için tskkrler ayrıca....... elbette kedilerin hepsi buyurdugunuz reNklerde.........
ilk sıradasınız.......... malumunuz sizin gibiler bir hayli arttı yetişemiyoruz......kedi kalmadı memlekette.........forumumuzda mattet arkadasımızın açtıgı +18 satanistler konusundaki kediyi gordunuz dimi? aynen o şekilde hazırlandı ve paket yapıldı kedileriniz........... bi tanede caNLı var oNuda siziN zevkinize gore şekil alısn die bıraktık...........nasıl memnunmusunuz bizden??
efem bir satan olarak allah sizden razı olsun diyorum.. dualarım n kadar kabul olunur orası meçhul.. ama benim söylemek istediğim bi kaç konu var ve ben bu konulardan şikayetçiyim.. +18 bölümündeki konular beni rencide ediyo halbuki ben mahsum bir satanım.. hem ben kediyi öyle çarmağa gerilmiş gibi yapmam çarmağı ona çakarım benim felsefem bu..
ilginizden dolayı çok teşekkürler..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...