![]() |
Ey Küçük Kız...
İnceldikçe sesim
Haykırmak istiyorum hemde ölesiye bağırmak Sözcüklerden bir düğüm oluyor boğazımda Sonunda bir kız çocuğu çıkıyor karşıma Avucunun içiyle silerek gözyaşlarımı Başını yaslıyor göğsüme Bir elinde ahlât kökleri Ötekisinde çifte su verilmiş şiirler Sessizce konuşuyor Tanıdın mı beni diyor Ben senin eski dostunum Hecelerden hüzün ören üstüne İşte ben oyum Hani diyor Birlikte yazmıştık ilk şiiri Kırık bir pencere önünde Zalimler güneşi çürütürken gökyüzünde Ağlamıştık sessizce Eski acılar üstüne Sonra hani bırakıp gitmiştin beni Bir ağustos sıcağında Ve demiştin ki Ben bir dağ adamıyım Dönemem açık olamayan hiç bir kapıya Ey küçük kız diyorum ki sana Canhıraş ağrılarım var Çok yaralar açıldı yüreğimde Seni bırakıp gittikten sonra Ama hiç unutmadım seni Filizlenen umudum gibi yanımda taşıdım Sen mutlu şafaklarda gördüğüm yüz Peşinden koştuğum köpüklü bir deniz Sen umudumun hasadı Açarsan kapını bilki soluksuz gireriz Yüzümüz yerdedir boynumuz kıl Ya vur kılıcınla düşsün eşiğinden öteye Yâda basıp bağrına sar sarmala Vurursan boynumu korkma Zahmet çıkarmam sana gönülde koymam Alıp kendi ölümü kendi sırtıma Yatırırım senden uzakta bir mezara Ağlamanada gerek yok Ben ağlarım kendi gözyaşlarımla |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:14 . |