![]() |
Kürt yüreğinde sakla beni
Kürt yüreğinde sakla beni Yaşamı ve insanları sevmekten vazgeçmek üzereyken yüreğimle örtüşen o insan yüreğini sevdim ben yalancılığın ve yıkıcılığın orta yerinde aldanmışlığımın ve yalnızlığımın kör kuyularında ölümle randevulaşırken o yalansız ve çıkarsız yüreğine tutundum ben her şeyi kirletilmiş bir ülkede gökyüzü hangi aşkın esin kaynağıdır ay mı, güneş mi, yıldızlar mı eşlik eder yalan aşklara aşklar ki artık yalnızlığın uçurumunda büyümeye çalışan kırık bir daldır yalancılığın yalnızlığında yeşermeye çalışan bir dal ki, yalandır bu hayata, böylesi aşklara fazla geldiğimi biliyorum düşlerim bileklerimden aktıkça yavaş yavaş ölüyorum yorgun ve yaralı yüreğimin karşılığı yok çıkmaz ve çıkarsız sokaklarda kayboluşuma üzülme beni bağışla ve ağlama yüreğinde sakla beni yaralı bir coğrafyanın yağmalanmış yüreğisin sen hala kanayan ilk gençliğim ağıt gibi acılı garip ömrümsün hoyratça yırtılan bir haritanın çığlık gibi acılı ağıtısın sen kirpikleri kendine kanayan ve yüreği acılar arası bir asma köprü olan yaralı ve yalnız Dersim kızısın sen yüreğime onurla yakıştırdığım onca acının en güzelisin yağmalanmış yüreğimde kök salan en onurlu en güzel Kürt kızısın o masum o mahzun o mazlum o en güzel Kürt yüreğinde sakla beni. alıntı |
tşkler hayat güzel paylaşım
|
:4:
Çok güzeL ßir $iir. SağoL. |
Yüreğin Kürdü olur mu?
Yüreğin milleti olur mu? vesaire vesaire... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:26 . |