![]() |
<<<hayata yanlış yerden tutunanlara>>>
Hayata hep yanlış yerden tutunmuşum meğer ateşe aldanmışım önce etrafıma ışık saçtığımı zannedip kendimi yakmışım içinde oysa bilmez miydim hiçbir ateşin bir başka ateşle sönmeyeceğini gene yanlış yoldaydım gökten tutunmayı denemiştim bırakırsam tutunduğum boşlukta biliyordum uçmanın tadına varacaktım sonra yere çakılıp nerde yanlış yaptığımın sorusunu soracaktım kendime sonunu bildiğim şeyi yapmıştım gene dedimya hayata yanlış yerden tutunmuşum hep nehirlere dokundum sonsuz bir mavilikte ilerlemenin tadına varacaktım boğulmayı gözden çıkarmıştım evet bu defa hesapta olmayan bir şey vardı boğulmadım belki çıkmaz bir kuyuya saplanmıştım nehir beni en uzaklarına vurdu denizdeydim artık ve en derin tatlı maviliklerde boğulmuştum. yeryüzünden tutunamadım hayata ayaklarımın üstünde kalamadım kolayı buydu belki ben yapamadım hayat kitabıma yanlış sayfadan başladım tekrardan yazamadım şimdi yorgun gözlerime bakıp seviyorum gidiyorum diyorsunya senden tutunmuştum hayata bilmiyorsun hayat beni kollarına almadı bu öyküde yarım kaldı... |
sağol :1:
|
:4:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:16 . |