Tecrübe Puanı: 19
he can ya ama fare artı nette istediğim sitelere girememe diğer mozilladan felan nete girememe sinir oldum sorunuda bulamıom gıcık oldum ya sinir sinir modundayım
bu kez kalbim duygulanmamalı, öyle ya, ötekiler artık öyle umursamaz ki, ama sevilmem mümkün olmasada, sevmeme izin ver yinede!..
altın düşlerle dolu günler kyabolup gidince, ve umutsuzluk bile yok etme gücünü yitirince, varolmanın ne kadar kutsal olduğunu anladım. yeniden güclendim bu sevinçle yeterince.....
son ve başlangıç hep oradaydı.başlangıçtan önce ve sondan sonra.....
ve o zaman bile bir anı gibi solup gitmesine, gücünü yitirmesine göz yumamam belleğin acı veren gerçeklerine teslim olamam; o en kutsal acıyı doyasıya içine, bu bombos dünyayı bir daha nasıl ararım?..
yaşamımızı kararlaştıran davranışlar... çoğukez düşünülmeden yapılmış olanlardır....
size zevk verenlere uzun uzun bakın, ama acı verenlerden daha uzun süre gözlerinizi ayırmayın....
sevdim beklentilerimnefretimi doğurdu......
12.27.2007 - alev
zamanın bir bilinmezliğinde ayrıldı yolum hayattan
anlık bir yol buldu kendine
gide bildiği kadar gitti bu ilinmeyen yolda
engelleri aştı geçti tehlikelerin içinden
ama gene vardığı yol kendi yoluydu
gözlerinden kopup gelen ışık ve gözlerimdeki ışıltı
sönmüş bir alev artık yüreğimdeki
bir damla göz yaşı söndürdü yüreğimdeki ateşi