oncesi DIYARBAKIR: O benim en esmer çocugum SiVEREK : Bir toz bulutu altinda kentsiz bir opu$, URFA : Simsiyah bir yaradir dualar dokùlùr eteklerinden, SiLVAN : ipek yoludur Isik !! çalar Diyarbakir gecelerinden, HAZRO : Bir unutu$tur. LiCE : 'ye gùven olmaz o hep illegal, çINAR : Ben anlatamam gidin sorun o kendisini anlamI$mI.? ERGANi : Ya$li anilar ilçesi ve tarihin sakli mabeti, $IRNAK : Terlidir ve kelepçelidir, SAV : Savrulur. PATNOS : Vurulmu$, faili mechul !! KURTALAN : Beton istiyor, topraktan ve demirden bikmi$ !! SiiRT : ùç dil konu$an bir koca koydur. BATMAN : Siyah kusan bir yetim , HAKKARi : Bir olù evi...... iDiL : Bir ayagi cudi de, goz gore gore , BAYKAN : Bir tutam kaçak tùtùnle savrulur kahvelere.. AGRi : Li daga tutunur. Burasi MU$ : yolu yoku$mu$" yok artik' panzerler dùmdùz etmi$ler gide gele. Ne VAN : da $an kalmi$tir . Ne BiTLiS : " te be$ minare" Ama erek dagi yerli yerinde ve lagim akar Bitliste. $EMDiNLi : Hep uzaktir sinirlar konulmu$tur birde yakin oldugu yere : Ozler durur bir $eyleri kimseler bilmese ole... MARDiN : I$ikLI banka panolari onunde e$$ekli koylùleri kaçak çay içer ve çagindan kaçaktir gunduzleri. PERWERi : Hasretinden utanan bir E$kiya kaderi.? KIZILTEPE : " nin tepesinden pu$isini almi$lar: dolayip kIzIlIgini tel orgulere, içinede mehmetçikler koymu$lar: bundan dolayi kuma gormù$ Gelin gibi kirgindir. DERSiM : Dort dag içinde gùlù var bag içinde, MAZGiRT : Direni$lerin en yogun yeridir. KARAKOCAN : Tarihi ortada anlatmaya gerek yok. Mazlumlarin Hayrilerin DiYARIDIR. Kan kusar Dùzene.