ÖMRÜNDE BİRKERE Ömrün de bir kere belki Seni seviyorum dedin Ömrün de bir kere belki Yüreğinin sesini dinledin Ömrün de bir kere belki Boş ver ne olursa olsun dedin Ömrün de bir kere Aşkın sarhoşluğuna kendini bırakıverdin Ömrümde bir kere belki Nedenleri niçinler düşünmedin Ömründe bir kere belki Aradığım gerçek aşkı buldum dedin Ömründe bir kere belki Seni seni seviyorum dedin, Ömründe bir kere belki Ömrüm ömrüm ömrümün Öbür yarısı sensin dedin Ömründe bir kere belki Canımın içisin dedin Ömründe bir kere belki Ele avuca sığmaz aşkınla yaşadığı hissettin Ömründe bir kere belki Gece uykularını kendine haram ettin Ömründe bir kere Belki tozpembe hayallere kendini bırakıverdin Ömründe bir kere belki Artık yarınım sensin dedin Ömründe bir kere belki Dağlar duman olsa zehir niyetine sensiz kalırsam içerim dedin
Ömrün de bir kere belki Seni seviyorum dedin Ömrün de bir kere belki Yüreğinin sesini dinledin Ömrün de bir kere belki Boş ver ne olursa olsun dedin Ömrün de bir kere Aşkın sarhoşluğuna kendini bırakıverdin Ömrümde bir kere belki Nedenleri niçinler düşünmedin Ömründe bir kere belki Aradığım gerçek aşkı buldum dedin Ömründe bir kere belki Seni seni seviyorum dedin, Ömründe bir kere belki Ömrüm ömrüm ömrümün Öbür yarısı sensin dedin Ömründe bir kere belki Canımın içisin dedin Ömründe bir kere belki Ele avuca sığmaz aşkınla yaşadığı hissettin Ömründe bir kere belki Gece uykularını kendine haram ettin Ömründe bir kere Belki tozpembe hayallere kendini bırakıverdin Ömründe bir kere belki Artık yarınım sensin dedin Ömründe bir kere belki Dağlar duman olsa zehir niyetine sensiz kalırsam içerim dedin