Hatırla Sevgili'yi sende izliyorsun demek. ne güzel. Bugün vurdular Mahir'i.. Neyse seninle sohbet etmek çok güzeldi. İnşallah yarın da karşılaşırız. Allah namazını kabul etsin. Görüşmek üzere.
ben de iyiyim..en azından dünden ii sayılırm..okuduğum kitaplara o kadar kaptırıyorum ki kendimi kendimi başroldeki kişinin yerine koyuyorum sonra da şimdilerde olduğu gibi onun etkisiyle ruhsal bunalım yaşıyprum
Kitap okumak insanı işte böyle tkiler tabi.. Ben de bir ara okuduğum bir kitabın etkisinden iki hafta kurtulamamıştım. En son hangi kitabı okudun acep?
forumda gayet ii arkadaşlar olsa da bazıları çok sinir bozucu olabiliyor değil mi?gerçi kimin uımrunda kendi kendine ön plana çıkarmaya çalışan, ihanet eden ve sinsice hareket edenlerden de bu beklenirr.................................
yüreğim seni çok sevdi/canan tan dönem içinde de okumuştum..çok beğendiğim için yine okumaya karar verdim salı başladı ve bugün bitti ikinci defa üzüntüye boğdu beni
forumda gayet ii arkadaşlar olsa da bazıları çok sinir bozucu olabiliyor değil mi?gerçi kimin uımrunda kendi kendine ön plana çıkarmaya çalışan, ihanet eden ve sinsice hareket edenlerden de bu beklenirr.................................
Öyle mi? Boşver, forum güzel şeydir sinsilere inat...