[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] oncelikle sozlerine dikkat et ..
su ana kadar indiren sorun yasamadı sen mi yasıyorsun. hatayı birazda kendinde arasan.?
Arkadaşım kimsede sorun çıkmadı yazmışsın ne saçmalıyosun ya millet oyunu kurduktan sonra açılırken hata 22 diye bişey çıkıyo oyun kapanıyo diyor o probleme çare veya çözümünü söyleyeceğine laf yetiştiriyosun madem paylaşım yapılıyo o zaman yardımıda esirgemiyeceksin nasıl teşekkür etmesi esirgenmiyosa.Ben bu oyunu gördüm ondan sonra üye oldum linklere tıkladım iniyor eğer çalışmazsa vaktimi yemiş olcaksınız.
Arkadaşım kimsede sorun çıkmadı yazmışsın ne saçmalıyosun ya millet oyunu kurduktan sonra açılırken hata 22 diye bişey çıkıyo oyun kapanıyo diyor o probleme çare veya çözümünü söyleyeceğine laf yetiştiriyosun madem paylaşım yapılıyo o zaman yardımıda esirgemiyeceksin nasıl teşekkür etmesi esirgenmiyosa.Ben bu oyunu gördüm ondan sonra üye oldum linklere tıkladım iniyor eğer çalışmazsa vaktimi yemiş olcaksınız.
oyunda sorun olmadığına yemin de edebilirim bazı acemi arkadaşlar oyunu nasıl acacaklrını bilmedikleri için oyun bozuk diyolar oyun bozuk değil ve eğer sen de acemi değilsen oyunu acarsın sonra burda gelip laf yapmazsın ..
ii forumlar..
Arkadaşlar oyunda kesinlikle sorun yok. Kendim indirip denedim. Arkadaşlar rarlardan çıkan dosyanın nasıl çalıştırılacağını bilmedikleri için sorunlu sanıyorlar. Partları çıkarttıktan sonra bin dosyası çıkıyor. Bin dosyasını herhangi bir sanal cd sürücü programıyla açabilirsiniz.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
oyunda sorun olmadığına yemin de edebilirim bazı acemi arkadaşlar oyunu nasıl acacaklrını bilmedikleri için oyun bozuk diyolar oyun bozuk değil ve eğer sen de acemi değilsen oyunu acarsın sonra burda gelip laf yapmazsın .. ii forumlar..
Sağol dostum zaten indiriyom şu an 8'inci parttayım sadece bir sürü kişinin bozuk demesi üzerine yazdım tabiki acemi değilim en kral oyunu kimseden öğrenmeden kurarım ayrıca çoğu rip'li dosyaları kurmasını bilmiyor onun için bi açıklama koyunki siteye millet bozuk demesin yok isterseniz ben açayım konuyu sabitlerseniz güzelce bi anlatım yaparım.
Sağol dostum zaten indiriyom şu an 8'inci parttayım sadece bir sürü kişinin bozuk demesi üzerine yazdım tabiki acemi değilim en kral oyunu kimseden öğrenmeden kurarım ayrıca çoğu rip'li dosyaları kurmasını bilmiyor onun için bi açıklama koyunki siteye millet bozuk demesin yok isterseniz ben açayım konuyu sabitlerseniz güzelce bi anlatım yaparım.
acıklamayı zyrec arkadaş yapmış zaten ama sen yinede ince ince sapına kadar güzelce anlatmak istersen hayır demeyiz
Sen ayrı bir konu açarak anlatırsan bizde onu sabitleriz. Ayrıca açıklamalarında resimde kullanırsan daha açıklayıcı olur.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...