Malzemeler: 1 küçük baş lahana 1 çorba kaşığı susam 3 çorba kaşığı yer fıstığı yağı 2 çorba kaşığı sirke 1 çorba kaşığı soya sosu 1 çay kaşığı şeker 1/2 çay kaşığı hardal 4 adet doğranmış su kestanesi 4 sap doğranmış taze soğan Karabiber Tuz Hazırlanışı :
Lahanayı yıkayarak kalın damarlarını çıkartın, lokma halinde doğrayın, gevrekleşmesi için bir naylon torbaya koyarak buzdolabında bırakın.
Susamı kuru bir tavada karıştırarak kavurun ama yakmayın.
Lah:-):-):-):-):-)n dışında tüm malzemeyi karıştırın, bir servis tabağına koyarak bir saat dinlendirin. Servis yapmadan önce üzerine lahanayı koyarak hafifçe karıştırın.