Yemek Tarifleri Yemek Tarifleri, Türk ve Dünya Mutfakları...
20/09/08, 16:58
#11
Guest
Çin Sosu
İki kaşık soya salçası, 1 kaşık sirke, iki kaşık sambal oelek (bir cins kırmızı çin biberi) bir kuşanede bir taşım kaynatılır. Sonra salça kâsesine konur ve omletler tabaklara konduktan sonra omletlerin üzerlerine sürülür. Bu salçaya bir tutam zencefil, 1 kaşık tereyağı, 1 kaşık tarçın da katılabilir.
Konu Sayısı: 4049
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.
HTML-KodlarıKapalı
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:45 .
Sitemap
6 ,
5 ,
3 ,
7 ,
8 ,
9 ,
10 ,
11 ,
12 ,
13 ,
14 ,
15 ,
113 ,
16 ,
17 ,
18 ,
19 ,
81 ,
20 ,
27 ,
22 ,
23 ,
24 ,
25 ,
26 ,
48 ,
28 ,
29 ,
30 ,
31 ,
32 ,
33 ,
34 ,
35 ,
36 ,
37 ,
38 ,
39 ,
43 ,
136 ,
40 ,
58 ,
45 ,
42 ,
44 ,
46 ,
47 ,
53 ,
54 ,
55 ,
56 ,
57 ,
59 ,
60 ,
70 ,
61 ,
62 ,
63 ,
64 ,
65 ,
66 ,
68 ,
69 ,
71 ,
72 ,
74 ,
75 ,
76 ,
77 ,
78 ,
79 ,
80 ,
82 ,
83 ,
96 ,
84 ,
85 ,
86 ,
87 ,
88 ,
89 ,
90 ,
91 ,
92 ,
93 ,
94 ,
95 ,
98 ,
97 ,
100 ,
101 ,
102 ,
103 ,
106 ,
104 ,
105 ,
112 ,
109 ,
108 ,
107 ,
110 ,
111 ,
114 ,
115 ,
118 ,
116 ,
117 ,
119 ,
148 ,
154 ,
124 ,
165 ,
122 ,
120 ,
123 ,
121 ,
150 ,
153 ,
125 ,
128 ,
129 ,
131 ,
132 ,
133 ,
134 ,
135 ,
137 ,
138 ,
139 ,
140 ,
141 ,
142 ,
143 ,
144 ,
145 ,
146 ,
147 ,
151 ,
149 ,
202 ,
175 ,
164 ,
152 ,
167 ,
155 ,
156 ,
157 ,
158 ,
159 ,
160 ,
161 ,
162 ,
163 ,
195 ,
169 ,
166 ,
168 ,
170 ,
171 ,
172 ,
199 ,
174 ,
173 ,
196 ,
200 ,
176 ,
177 ,
180 ,
178 ,
179 ,
182 ,
189 ,
187 ,
184 ,
186 ,
191 ,
192 ,
193 ,
194 ,
197 ,
198 ,
201 ,
203 ,
229 ,
204 ,
205 ,
206 ,
207 ,
208 ,
209 ,
210 ,
211 ,
212 ,
213 ,
214 ,
215 ,
216 ,
217 ,
218 ,
219 ,
220 ,
221 ,
222 ,
223 ,
224 ,
236 ,
231 ,
232 ,
233 ,
234 ,
235 ,
237 ,
240 ,
239 ,
241 ,
243 ,
242 ,
244 ,