benm huyumdur sevinmem gereken yerde illa bi karamsarlık bulup canımı sıkarım..kısaca şöyle söyleyeyim, bugün bir aydan beri görmek için dua ettiğim birini gördüm. sevindim tabi ama onunla böyle artık bir iki ayda rastlaşırsak konuşacabileceğimi düşünmek biraz üzdü beni..öyle işte, yani ben biraz karmaşık bir insanım sen hiç bulaşma istersen yine de düşünüp sorduğun için teşekkür ederim
canm meleğim günaydnlar gelişine çok sevndim ama gördümki çok sıkıntılısın buda bni üzdü
satanın sormasına azda olsa cvp vermişin ama keşkede bn sninle karşılaşsaydm sni dinlemek isterdim .
snin gibi bi meleğe karamsarlık yakışmıyor.hayat bu insanı bazan karamsar bazan duyguları doğrultusunda sürükleyip götürür
aslında hiç birşey için üzülmeye değmez fakat hayat bu yaşadığımız sürece inişler çıkışlar üzüntüler sevinçler artılar eksiler yaşantımızın birer parçası bunu unutma her şeye rağmen güçlü ve dimidk olmalısın zayıflık sna gçre değil bnim canım meleğim
bunlar bnden sna bi abla nasihatı umarım bugün karşılaşırız yanında olup sni dinlemek isterdim sni kocaman öptüm meleğim bi gül bakım sna gülmek yakışır asık surat değil tamam meleğim
ya bakıyorum bn yokken kimler gelmiş ooooho kendi evleri gibi girmişler oturmuşlar hayret ya sizi hangi rüzgarlar atı böyle söyleyin bakim bn varken neden gelmiyonuz ha korkuyonuzmu
canm meleğim günaydnlar gelişine çok sevndim ama gördümki çok sıkıntılısın buda bni üzdü
satanın sormasına azda olsa cvp vermişin ama keşkede bn sninle karşılaşsaydm sni dinlemek isterdim .
snin gibi bi meleğe karamsarlık yakışmıyor.hayat bu insanı bazan karamsar bazan duyguları doğrultusunda sürükleyip götürür
aslında hiç birşey için üzülmeye değmez fakat hayat bu yaşadığımız sürece inişler çıkışlar üzüntüler sevinçler artılar eksiler yaşantımızın birer parçası bunu unutma her şeye rağmen güçlü ve dimidk olmalısın zayıflık sna gçre değil bnim canım meleğim
bunlar bnden sna bi abla nasihatı umarım bugün karşılaşırız yanında olup sni dinlemek isterdim sni kocaman öptüm meleğim bi gül bakım sna gülmek yakışır asık surat değil tamam meleğim
boşuna güzin abla demiyorlarmış baksana..malesef hayat beni karamsar olmaya sürüklüyor..ama yine de dayanmaya çalışıyprum,daha düşmedim merak etmepm attım sana umarım ulaşır, normalde atamıyorum bu sefer senn yazdığına cvp olarak yazdım,dilerim gelir..
nasihatlarin için çok tşk ederim..iyi ki varsın Canım Benim