aaaaaaaaaa biz vanlıyız arkadaşım uzaklarda olsakta örf ve adetlerimizi unutmadık çok şükür.bilirsin bizler eli boş gitmeyiz misafirliğe.poğacayı ve kurabiyeleri beğendiğine sevindim afiyet olsun.sık sık uğrararım sayfana.
günaydınlar erdal sizinle karşılaşmak ne güzel yanılmıyorsam burdasınız
epeydir karşıılaşamıyoruz gerçi bn epeydir yoktum biraz daha doğrusu bayağı üşütmüşüm bni fena etti aman kimseler hastalanmasın
siz nasılsınız nasıl gidiyor
günaydınlar erdal sizinle karşılaşmak ne güzel yanılmıyorsam burdasınız
epeydir karşıılaşamıyoruz gerçi bn epeydir yoktum biraz daha doğrusu bayağı üşütmüşüm bni fena etti aman kimseler hastalanmasın
siz nasılsınız nasıl gidiyor
Günaydınlar çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun diyelim. Ama baharın gelişi ile birlikte hastalıklar arttı gibi sanki. Havalara güvenmemek lazım. Ne olsun iş güç çalışıyoruz malum. Siz neler yapıyorsunuz . Umarım herşey yolundadır.
öncalikle dün için özür dilerim netten çıkmak zorundaydm
iş yerinde bi anda bi yoğunluk olunca neti kapatmak zorunda kaldım
tekrar özür geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler evet haklısınz
bu havalara güvenmemek lazım ama yakalayıncada fena yakalıyor
inana bn halen iyleşmiş değilim bu haldede işe gitmek zorundayım mecburen
zaten bn işi ekmeyi hiç sevmem
Evet var ama işler yoğun olunca pek giremiyoruz. Arada fırsat olursa sadece girebiliyorum. Tamamıyla iyileşebilmek için tedavi ve ilaçları tamamıyla uygulamak gerekir diye düşünüyorum. Allah kimseleri hasta etmesin.
amin hastalık geldimi gitmek bilmiyor aslında ilaç tam anlamıyla kullandım sayılmaz ama antibyotik kesin kullanmam gerek
bu gidişle kullancam çünkü boğazlarım fena şişmiş