Albert einstein sürekli konferans veriyormuş, bu konferanslara şöförüde eşlik ediyormuş, konferanslar o kadar yoğun olmaya başlamışki einstein gittiği heryerde hemen hemen aynı şeyleri anlatıyormuş...
Bi gün yine konferansa gitmek için hazırlanırken şöförü yanına gelmiş demişki ünlü fizikçiye ' ya hocam yaklaşık 1 yıldır hemen hemen hergün konferansa gidiyoruz ve heryerdede aynı şeyleri anlatıyorsunuz, artık ben bile ezberledim ne diyeceklerinizi, isterseniz bırakın bu konferansı ben sunayım ' demiş albert bu teklifi kabul etmiş tamam bugünkü konferansı sen sun demiş....
Konferansa gelmişler ünlü fizikçi izliyenelrin arasında yerini almış....
Şöför güzel bi uslupla hatasız konferansı sunmuş ve her konferansın sonunda olduğu gibi sorusu olan varmı demiş...
Birisine soru sormak için söz hakkı vermiş, adam kazıkmı kazık zor ver karmaşık bi soru sormuş...
Şöför afallamış bu soru karşısında napayım ne edeyim derken soru soran adama dönüp ya bu kadar kolay soruları sormayın bana, soruduğun soruyu benim şöförüm bile cevaplar demiş ve izleyenler arasında ünlü fizikçiyi bulup evet şöförüm seni dinliyoruz demiş....