Merhaba can'a can arkadaşım,dostum, herşeyim...
Çok zaman oldu,sana yazmayalı senden,yarım yamalak haberler avurmuyor artık beni.Nasılsın? Nerelerdesin? Ah! Bir bilebilsen bu soruları her sorduğumda nasıl korktuğumu.Ya!Cevabın kötü olursa,Ya!Sana yetişemezsem diye...
Bu satırları senden çok uzaklarda yazdığımı biliyorsun,eski günleri anarak avunuyorum işte....
Hatırlıyormusun? Akşam sohbetlerimizi seni dinlemeye doyamazdım.Hiç yalnızlık çektirmezdi dostluğun,özlü sözlerin günlerime başka bir anlam katardı.Güne,yeni sevinçler katmak için,neşeyle uyanırdım.Çünkü sen vardın.Hani dünya yansa umurumda olmazdı.Öyleydi dostlukluğun benim için.
Ey hasretine can tükettiğim şimdi nerelerdesin?
Bir haberin ulaşsa şimdi.Şu kuşlar dile gelse,senden haber söylese ama hep iyi söylese....
Bazen,sana olan hasretimden,yüreğim yanacak sanırım.O günler hiç bitmeyecek sanırdım.
Beni soracak olursan iyiyim çünkü sen varsın,aynı güneşi,aynı ayı gördüğümüz için şükrederim Rab'bime Ya! Bunlarda olmasaydı.....
Nasılda değişir hayat çizgisi bazen,istediklerinin tam tersine çizilen bir yol olur hayat.Ah! Hayat...
İşte benim hayatımda böyle,seni hep üzen bir hayatım oldu.Ama dediklerini yaptım,ne oldu,mantıklı açıklamalar sadece çevremizdekileri mutlu etti.
İçinde yaşadıklarından kime ne!
Sana değil sitemim,sakın üzülme sen haklıydın her zaman ki gibi,anlaşılırdı söylediklerin en önemlisi içtendi,yürekten geldi,bu yeterliydi.
Hani o deli dolu günlerin uzaktan izlediğim.O zaman beni tanımıyordun,güçlü bir duruşun vardı hayata karşı.
Hani bir evladı olur insanın yada öğrencisi ona baktıkça duygulanır insan, onurlanır onun her başarısında.İşte bu iftiharla izlerdim,onurlanırdım sahiplerinin yerine...
Bazen bir ebeveyn gibi,ne yer ne içer,üşüyomudur,fazla geç uyumasa bari,biraz soluk gelse teni hastalandımı acaba,hep bu itinayla düşünürdüm seni.
insanları nasıl etkileyeceğini biliyordun,önce gözlemliyor sonra beklenmedik süprizler yapıyordun.Çok ince ve zarifti bu hareket.(insanların önemlilerini keşfetmek)
Benide etkilemiştin tabii çok fenaydın
Candın işte,can;Seni sevmek her insanın tabii tutumu bence...
Sevilmeyi hak edensin...
Bu mektubu neden yazdım biliyormusun?
Kötü anları olur ya insanın o anlarda biraz mutlu olacak bir şey arar.
İşte o anlarına bir katkım olsun istedim.Sözler unutulur bazen ama yazılar kalıcı olur.Kötü anların olmasın olursada çok çabuk gelip geçsin...
Hep iyi ol hep mutlu ol can beni mutlu etmek istersende acıların hiçbirine yüz verme sağlıcakla herşeyim HOŞÇAKAL.........
''ağla yaralı kalbim hepsi yalan
ağla bir avuç küldür elde kalan''
GECENİN BİR YARISI DERİN UYKUMDAN UYANDIRDI BENİ BU DİZELER
YAŞADIĞIM GERÇEKLER ŞAŞIRTTI BENİ
GEÇİCİ ÖLÜMÜ BİLE YAŞAYAMAZ OLMUŞ RUHUM
NASIL UYANIR İNSAN DERİN UYKUDAN
BİR EZGİYLE TARUMAR OLDU YÜREĞİM
BÖYLESİNE SARSILMAK ŞAŞIRTTI BENİ
NASIL ANLARDI BİR İNSAN ANLAYIŞ PERDELERİ KAPALIYKEN
ÜZERİ NASIRLAŞMIŞ YARALAR ANSIZIN NASIL KANARDI
BU KADAR DEĞİŞKEN BİR HAYAT ŞAŞIRTTI BENİ
ACIDAN DONUKLAŞMIŞ BAKIŞLAR NASIL ANLAM KAZANIRDI
BİR ANDA BİR NAĞMEYLE ŞAŞIRTTI SEVDAN BENİ
AĞLAMAYI UNUTMUŞ KURU GÖZLERİM
DOLUP DOLUP BOŞALIRKEN ŞAŞIRTTI BENİ
HANİ DİNMİŞTİ GÜZ YAĞMURLARI
BİR DUYGU SELİNE KAPILAN KALBİM ŞAŞIRTTI BENİ
HANİ KABULLENMİŞTİ HERŞEYİ
RUHUM KIRMIŞTI BU GECE ZİNCİRLERİ
MÜTEMADİYEN KANARKEN ŞAŞIRTTI BENİ
HANİ MEMNUNDU ÖZGÜRCE BAĞLANDIĞI YERDEN
Konu M!qRo €wren tarafından (18/02/10 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir..
SEVİLMEK SEVMEK DAHA GÜZEL NE OLABİLİRKİ BU DÜNYADA DOSTLUK DAYANIŞMA GERÇEKTEN SORUNLARI KÜÇÜLTÜYOR HAYATTA YÜREKLER SEVGİYLE DOLUP TAŞSIN YARALAR SAĞALSIN SEVGİYLE MUHABBETLE....
Konu M!qRo €wren tarafından (28/02/10 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir..