Ve Alykm Selam... Vayy seni din düşmanı nasıl böyle birşey söylersin asın arkadaşı Kim kimi neye düşman edebilir ki Evet dediğiniz gibi Efendimize gül sunmak bidat olabilir. Fakat bidatın ne olduğunu iyi bilmek gerekir diye düşünüyorum... Böyle bir uyarıda bulunduğunuz için de teşekkür etmek istiyorum kendi adıma... Ancak bu uyarıyı yaptığınıza göre bidatın ne olduğunuda iyi bildiğinizi düşünüyorum... Bu yapmış olduğum(-uz) gül sunmak işlemi Kur'an, sünnet, icma ve ashab yoluna aykırı bir durum değildir... Bu yüzden de bu eylem bidat olsa dahi bidat-ı hasenedir diye düşünüyorum... Yani sizin dediğiniz gibi sapıklığa götürecek bir şey değildir...
Efendimiz'e olan sevgi ve saygı bir gül ile olmaz elbette... Dediğiniz gibi Efendimiz'e sevgi ve saygımızı onun sünnetlerini yaşamımızda tatbik etmekle olur... Salat ve selam getirerek olur... Hak dinini öğrenerek ve öğrendiklerimizi öğreterek olur... Bunları tam olarak yapabilmek, yaşayabilmek kadar büyük bir mutluluk var mıdır acaba?
Ancak tüm bunları veya birkaçını yapmıyor, yapamıyor diye bir kişinin hiçbirşey yapmaması kadar saçma birşeyde olmasa gerek... Hiç olmasa bir gül ile bile olsa (her nekadar azda olsa) Efendimiz'i anmanın güzel bir şey olduğunu düşünmüyorum... Sizde bir gül ile O'nu bir daha anabilirsiniz... Selametle...
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...