Yapılanın yanlış olduğunu düşünüyorum.Evet, aileler yakınlarını kayßettikleri için acı duyaßilirler, kızgın olaßilir, tedaviyi yapan doktora öfke duyaßilirler ama ßunu ßaşka ßir cana mal ederek veya sınır tanımadan kendince sorumlu tuttuğu ve yine kendince suçlu gördüğü doktoru öldürerek değil.Evet kimi zaman ihmalkar davranıp ölüme seßeßiyet veren doktorlar var fakat ßunun ßedeli canları olmamalıdır.Sonuçta hukuk diye ßir kavram , merci varsa gereği ßunlar tarafından yapılmalıdır.Toplumda her insan her suçluya kendi ceza vermeye kalkışırsa o zaman kargaşanın,düzensizliğin önüne geçilmez.ßu nedenLe suçlu da mağdur da yasal olarak payına düşeni yapmalı diye düşünüyorum.
Toplumdaki gidişatın ßozulduğunu söylemek sence doğru mu ve sana göre nedenlerinden ßiri ?
Konu RoN@hi tarafından (26/04/12 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir..
Gidaşat doğru yada yanlış diye bir genelleme yapmak yanlış olur bence... Kötüye giden gidişatın nedeni öğrenmek istemiş gibisin... Bence bu kötüye gidişatın nedenlerinin başında batı yalakası insanlar ve incir çekirdeğini dağ gibi göstermeyen çalışan kan meraklıları gelmektedir...
Alttaki beğenmediğin bir şeyi değiştirmek mi daha kolaydır? olduğu gibi kabul etmek mi? Neden?
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...
insanlar sıkıntılı ve zor anlarında kendi ilkellerine dönerler demektir.istediği kadar eğitim alsın,istediği kadar yurt dışında master veya doktora yapsın,istediği kadar kendisini geliştirdiğini düşünsün,kendisine döner....
alttaki her koyun kendi bacağından asılır sözüne katılıyormusun?