Her şey yapıLabiLir ßir ßeyaz kağıtLa Uçak örneğin uçurtma meseLa ALtına konulaßiLir ßir ayağı Ötekinden kıSa oLduğu iÇin SaLLanan ßir maSanın Veya Şiir yazıLabiLir Süresi ötekiLerden kıSa ßir Ömür üzerine.
ßir beyaz kağıda her Şey yazılabilir Senin Dışında GüzeLLiğine ßenzetme ßuLmak zOr Sen iyiSi mi Sana ßenzemeye çaLışan her şeyden ßir qüLden, ßir iLk bir Sonbahardan Sor ßeLki tabiattadır Çaresi Senin bir çiçeğe ßu kaDar benzemenin Ve ßenim, ßiLinCi nasırLı bir bahÇıvan ÇaresizLiğim AnLarım bitkiDen fiLan ama AnLatamam tOprağın qüneşLe konuşmaSını Sana çOk benzeyen bir Çiçek yoLuyLa
Sen bana ıŞık ver yeter, ßende fiLiz çOk KökLerim iÇimde qizLidir Gelen, qiDen, aÇan, Soran, ßere, ßudak yOk ßir Şiir iStersin “İçinde benzetmeLer oLan” KuSura bakma sevqiLim Heybemde Sana ßenzeyeCek kadar Güzel bir şey yOk
Uzun bir yoLdan qeLen Tedariksiz katıksız bir yoLCuyum YaraLı yarasız Sevdalardan Geçtim Koynumda bir beyaz kağıt boşLuğu Her şeyi anLattım OLan oLmayan, aCıtan sanCıtan ßiLsem ki Sana varmak iÇindi ßütün moLa sanCıLarı, ßütün stabiLize arkadaşLıklar Daha hızLı koŞardım Severadım qeLirdim GözLerinin merCan maviLiğine
Sana bakmak Suya bakmaktır Sana bakmak ßir muCizeyi anLamaktır
saĞa soLa bakmaDan yürüDüğüm yoLLar tanıktır A$k sorquSunda şahanem YaLnız keLepçeler Sanıktır Ne yazsam oLmuyor Çünkü biLenler hatırLar Hem yapıLmış hem yapma çiÇek SatanLar ßahçıvanLar değiL tüccarLardır Sen öyLe qÖz Sen öyLe tOprak ve qüneş ortakLığı Sen teninde Cennet kayganLığı iken Sana şiir yazmak ahmakLıktır
ßir tek sÖz kaLır DişLerimin araSından ßen sana qüLüm derim GüLün Ömrü Uzamaya başLar
Verdiğim bütün sözLer Sende kaLsın isterim ßen Sana qüLüm Derim GüL sana benzediği iÇin öLümsüz Yazdığım bütün şiirLer Sana başLayan bir kitap iÇin önsöz
Sana bakmak ßir beyaz kağıDa ßakmaktır Her şey oLmaya Hazır Sana bakmak Suya bakmaktır Gördüğün suretten Utanmak Sana bakmak ßütün raStLantıLarı reddedip ßir muCizeyi anLamaktır Sana bakmak AlLLah'a inanmaktır
YıLmaz ErdoĞan
Konu !!DiLaN!! tarafından (20/06/12 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir..