Üyeye Bela gelmez Admin Kızmadıkça,Admin Sinirlenmez Üye Azmadıkça
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
aha hoca var .formda valla iş ciddi oldu yaa .Şİmdi çiçekte oluruz hocam
hocam saygılar hoşgeldiniz ..
iyi formlar ..sizden bi ara şu denklemler ile ilgili bilgi alıcam ..
kardeş koptumm yav... çiçek ol esprisi süperdi... ama meraq etmeinn hocamız ortam adamıdır... bildiiniz hocalara benzemez... yerine göre çiçek oldurturda ama...
Herkese teşekkürler hepinizle tanışmak çok güzel bu güzelliğin devam etmesi için bana düşen ne varsa yapmaya hazırım...
Malumunuz ÖSS sınavı yaklaşmakta bu son zamanlarıda sizlere faydalı olacağını düşündüğüm MATEMATİK ile ilgili döküman ve DENEME' leri foruma eklemeyi düşünüyorum umarım faydalı olur,Tabi sizin istekleriniz doğrultusunda dökümanda ekleyebilirim NE DERSİNİZ?
Herkese teşekkürler hepinizle tanışmak çok güzel bu güzelliğin devam etmesi için bana düşen ne varsa yapmaya hazırım...
Malumunuz ÖSS sınavı yaklaşmakta bu son zamanlarıda sizlere faydalı olacağını düşündüğüm MATEMATİK ile ilgili döküman ve DENEME' leri foruma eklemeyi düşünüyorum umarım faydalı olur,Tabi sizin istekleriniz doğrultusunda dökümanda ekleyebilirim NE DERSİNİZ?