Ellerin günahı mıydı sence?, onlar mı yıprattı bizi. Yoksa biz kalplerimizin sevmesine rağmen, günah işleyipte ayırdık mı ellerimizi?, çok mu zordu, birbirimizi alttan almak, üzmemek , kırmamak , yıpratmamak çok mu zor?.. Seviyorsak madem, üstte çıkmak zorudamıydık?, İnsan sevdiğinin karşısında eğilmez miydi, sevdiğini yere göğe sığdıramazken, kendinden bahsedermiydi hiç?.
Korkuyorum, sensiz geçireceğim her saniye korku veriyor bana. Sanki benim suçummuş gibi, ağlıyorum. Gözyaşlarımı silecek kimse yok bu sefer. Kalbimdeki izlerin geçer belki, ama acısı kalacak hep, bunu biliyordun değil mi? Evet bunu çok iyi bilmene rağmen, bırakıp gittin beni. Arkana bakmadan, Bir hiçmişiz gibi, Sanki hiç var olmamışız gibi, sanki birlikte ağlayıp birlikte gülmemişiz gibi. Giderken baktım son kez, gözlerine baktım, ellerini tuttum son kez, kalbine aktım, gitme diye fısıldadım kulağına, dudaklarım ıslanmıştı gözyaşlarımdan, dudaklarımla okşadım kulaklarını, son defa içime çektim kokunu,öptüm boynunu, son defa sarıldım sana, ağladım hıçkıra hıçkıra, sonra bağırdım senden nefret ediyorum diye, sarılmak istedin bana, ellerini sarmak istedin vücuduma ama bir türlü cesaret edemedin, yüzünü yaklaştırdın boynuma öpmek istedin, ama yapamadın, ağlamaklı baktı gözlerin, son defa içine çektin beni, sanki son sigaranmışım gibi, son defa baktın bana uzun uzun,bir daha sanki hiç göremeycekmiş gibi.. çekip kapıyı gittin koşar adımlarla..
Artık gecelerimde yoktu bedenin, bir türlü dolduramadım senin taraftaki boşluğu, yastığına sinmiş kokun, yerini değiştirdim yastıkların, sen bazen gelemediğin zamanlarda bunu yapardım. Gelecek,yarın olucak ve bu yastığa muhtaç kalmayacağım dedim kendi kendime. Gelecek ve ben ona sarılıp uyuyacağım...
Günler haftaları kovaladı, haftalar ayları, aylar yılları. Yastığında kokundan eser yok sevgili, Eski resimleri saklamıştım ayakkabı kutusuna, bana aldığın kuruttuğum gülleri, bana verdiğin bilekliğini ve kolyeni.
Günler haftaları kovaladı, haftalar ayları, aylar yılları. Gelmedi geri..Bir daha hiç dönmedi bana sevgili..