arkadaşlar ben rapidshareden program indirecem giriyorum işte 1.6,1.5,1.4... böyle gidiyor sonra sonda güvenlik kodu nu girmemi istiyor giriyorum ama sadece harf yazabiliyorum oysa kod 5-6-7... böyle çıkıyor tıkoıyorum kodu yanlış yazdınız diyor e ne yapayım sadece 4 harf yazabiliyorum eğer bilen varsa lütfen yardım etsin.
You have requested http://rapidshare.com/files/82373032/Hozan_Besir_-_Ahmedum.rar (67739 KB).
Download via TeliaSonera #2
Download via TeliaSonera
Download via GlobalCrossing
Download via TeliaSonera #3
Download via Cogent
Download via Level(3)
Download via Teleglobe
Download via GlobalCrossing #2
Download via Level(3) #2
Download via Level(3) #3 No premium user. Please enter all letters having a below.
Four letters with a :
PriceBonusValid forPayment-possibilities4.50 EUR No bonus 48 hours
short-term [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]6.99 EUR 8000 points 1 month 16.99 EUR
You save 20%! 8000 points 3 months [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]29.99 EUR
You save 30%! 8000 points 6 months [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]54.99 EUR
You save 35%! 8000 points 1 year[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alternatively you can purchase your premium account from one of our [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]. Belarus, Brazil, China, Czech Republic, Egypt, Hong Kong, Hungary, Indonesia, Iran, Kuwait, Montenegro, Morocco, Nigeria, Pakistan, Poland, Russia, Saudi Arabia, Serbia, Slovakia, Taiwan, Turkey, Ukraine and Vietnam