ben bu forma cemil tvsiyesiyle katıldım ama çok begenemedim hep aynı muhabettler farklı bi şey bulamdaım o yüzden tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum inşallah başka yerde güzel bi çalışmayla karşıma çıkarlar allah emnet olun... saygılar ve sevgilerle
kardeş n tür bi muhabet istiyosun bilmiyorum ama anlaşılan senin muhabetindende kimsecikler hoşlanmamış.. bizzat ben.. başka bir yerde ve başka bir çalışmayla da kimse karşına çıkarmayacak seni.. seni tavsiye eden sağolsun ama senin beğenip beğenmemen çokda önemli değil zaten.. n tür muhabbet istediğini çok ii biliyorum ama nese... saygı ve sevgiyle bitirmişsin bizde seni öle yolcu edelim bari..
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
mehmet kardeşim...senin kendini suçlu hissetmene gerek..yoq... biz seni tanıyoruz, seviyoruz... sende bizim bi kardeşimizsin... aynen diğer üyelerimizin de olduğu gibi.... hmm... şimdi sana gelince CAPPABLACK kardeş... sen hoşgeldin hoşgittin... umarım bu postu okursun... nese... kardeş.. senin bu muhabbetleri anlaman için ilk önce bi türkçe dersi alman lazım... bi kere şu cümlenden senin türkçe özürlü bi kardeş olduğun anlaşılıo..(çok beğenemedim ) ha burdan ne sonuç çıkar... ?? demek ki! sorun forumda değil sende.... okk.. hade allaha emanet ol...
Üyeye Bela gelmez Admin Kızmadıkça,Admin Sinirlenmez Üye Azmadıkça
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...