Bende Olmak Isterim Biliyorum Siteye Yeni üye Oldum Siz Diyeceksinizki Yeni Geldin Siteye Birşey Atmadan Olmaz Ama Ben Başka Bi Satedede Modluk Yaptim Hemde Ilk Girşte Kendime Güvenim Sonsuz Ve Ben Bu Iş Işin Yaratilmişim Neyse Cvpbinizi Bekliyorum Tşkler
yaw..hem beni taklit ediosun hem modluk istiosun...ne iş ??
yafff bu adamın nikini bende diom nerden hatırlıyorum..Bizim LastDesigner in kopyalanmışı bu yafff...bayaa takmış kafayı modluğa...kendinede süper modumuzu örnek seçmişş
Ben moderatör olmak istiyorum tabi sizler uygun görürseniz
Arkadaşım moderatör olmak için bazı kriterler var. Bunun başında mesaj ve konu sayısı geliyor. Senin 300 mesajın 8 konun var. Konun yetersiz. Diğerleri ise mesajları okumak ve cevaplamak ve sitede online zamanının yüksek olması gerekiyor. Bunları yerine getirdiğin zaman tabiki mod olabilirsin
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
Arkadaşım lütfen bu tür şeyleri geyik bölümünde yapalım. Bu bölümün amacı farklı
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...