Neler derim demeye cesaretim olsa.öyle çok severim ki diyerek başlar uğruna yaşamayı seçecek kadarda deliyim der yarım bırakırım sözümü.yarım kalmalı daima ve sen merak etmelisin bir sonra dilimden dökülecekleri.heyecan olmalı aramızda bir anlık olmamalı tadımlık değil kanımlık olmalı.sen daima durmalısın dünya umurunda olmadan gelmelisin.gitmeyi aklına getirdikçe ayakların uyuşmalı karıncalanmalı beynin.beni dinlemeli yüreğin kadar mantığında benim olduğunu kabullenmeli bedenin.ruhunu ele geçirdim haberin olmadan.yağmurlar yağıyor farkında değilsin üstümüze karanlıklar çöküyor sen benim oluyorsun sabahlara inat koyu karanlık gecenin içinde.saatler aleyhimize işlerken mevsimler hep teninde baharları yaşatıyor.nefesin tenimi yakıyor.nasıl bir aşk bu yarabbim doyamayacağımı sandığım anlar mı olacak hep böyle.ağlamaktan gözlerim şişsin ama gitme.bak neler anlatırım sana yarım sözcükler halinde,oyalarım seni hayatın rezilliğini unutturana kadar.git me desem kal desem sev desem sözcükleri tüketmiş mi olurum.beni de götür gittiğin o yolculuklara senle beraber dönelim her akşam yüreğime.sen benim sol yanım nefesim yürek yangınımsın.artık anlamalısın ne yapsan da ben söz geçiremiyorum sen olmuş olan sende kaybolmuş boğulmuş bu kalbe.gel inat etme sadece al beni sorgulama cevap vermek zorunda hissetme sakın.yarım kalsın sözcüklerimiz her gecenin sabahına gözlerimiz kapanana kadar gel.GİTME desem mi?
Buradayım senleyim gidemem diyecek misin...
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...