gittin iste..ne sanıyordum ki?bi ömür benimle kalıcağını mı?ölürken bile sana ait olcağımı mı?evet aslında aynen öle sanıyordum o kadar inandım ki sana..sana,hayallerimize,aşkımıza yada tek taraflı olan aşkımıza.neler yaşadık seninle nelerin hayallerini kurduk hep birbirimizin olacaktık..ewimiz büyük olcaktı dimi?ben inandım bunların hepsine bebeim...o kadar benimsedim ki seni o kadar senin hissettim ki kendimi o yüzden şimdi dipteyim..
dibe vurmak..?
kolay değil,hemde hiç değil!
ama hayatta tutunacağım tek dalımdın...beni hayata döndüren tek warlıktın.benim başka hiç bişeim yok ki !.
biz hep senin yanındayız üzülme diyen insanlar bile umurumda değil ki!
ben seni istiyorum sadece seni..we sadece sana ihtiyacım war..
yalnız başarırsın diyorlar..ben hiç bi zaman yalnız başaramadım.hep birinin o sonsuz karanlıktan çekmesi gerekiyordu beni..
ordan beni çeken 2,kişiydin..
ilk çeken def olup gitti we son bi şansım wardı..
o da sendin...
oysa bir dakikadan bile fazla sürmedi sana aşık olmam..
şimdi acını bir ömür boyu çekiceğimi bilmek ne acı..
gördün mü ne kadar kolaymış beni kurtardığın karanlığa yeniden itmen..
kimsenin kurtaramıcanı senin son şansım olduğunu bile bile gitmen..
beni ilk tanıdığında nasıldım?hayattan hiç bi beklentisi yada umudu kalmamış yaşayan bi ölüydüm..evet aynen öyleydim..
değişimlerimi fark edemedin mi?beni nasıl kurtardığını hayata döndürdüğünü yaşama sewinci dolduğumu fark edemedin mi?..
oysa şimdi öyle bi durumdayım ki ilk bulduğundan çok daha fazla kötüyüm..
kelimeler anlatmaya yetmiyo "biz"i..
yawaş yawaş yok olmaz olan bizi..
çekiciliğin başımı döndürürken yaşattığın bu dram karnımı ağrıtıyo ve ben kurtulmak istiyorum..
ben anlayamıyorum neden herşey bu kadar zor? senin için herşey kolayken benim için neden zor!?
neden hala ağlıyorum!
ewimde her yerde anıların war.!
bu kadar kolay mıydı çekip gitmen?
arkanda ne bıraktığının farkında olman hiç mi içini sızlatmıyo?
yada nasıl mutlusun şuan...?
hiç bir umudum kalmadı artık sensiz yaşamak diye bir sey yok zaten..
anılarınla kahrolmak war sadece..
kimse beni kurtaramaz artık o karanlıktan we yalnızlıktan..
her an ölüp ölüp diriliyorum!
neden?
yaşamak için bir tane bile amacım yokken neden?
hersey bu kadar ucuz muydu...?!!
etkileyici bir yazı belkide okurken dinlediğim müzik bu kadar etkilenmeme sebep oldu (farid farjad-iran)birine bu kadar bağlanmak bu kadar kendinden vaz geçercesine sevmek zor yaa
teşekkürler kayıp