denedim ama içinlerinden nod32 yi beğendim .
NORTON:bilgisayarı çok kasıyor hatta o kadar çok kasıyorki benim kasa titriyordu arada.
AVG:içeriği iyi olabnilir ama bu da biraz kasıyor üstelik hızlı değil bir taramayı 18-19 dakkikada yapıyordu bende.
AVAST:ev kullanıcıları için çok güzel bir antivir ama AVAST kullanıyorsanız yanında bir adaware,spyware programı bulundrumnız şart.
AVİRA:iyi bir antivirüs programı bunu da beğendim
KASPERSKY:işte bu mükemmel bir antivir şahane bir program tek başına yapamayacağı şey yok ama tek eksiği bazı ev kullanıcıları için bilgisayarı çok kasan bir antivir eğer bunu kullanırsanız raminizin 128 mb üstünde olması şart yoksa zorluk çekersiniz.
NOD32:İşte benim antivirim. o kelimelerle anlatılamaz çok şahane bir antivir,antspyware,antiadware.. programı çok hızlı çok çevik çok güçlü tavsiye ediyorum..
Denediklerim ve gözlemlediklerim bu kadar eğer yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana
Üyeye Bela gelmez Admin Kızmadıkça,Admin Sinirlenmez Üye Azmadıkça
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
benim icin calısırken rahatsız etmeyen bir AV panda.. bazen antivirus programım varmı yokmu celiskide kalıyorum.. McAfee de kullanıyorum harici oda guzel bir program.
sizlerin kaspersky den duyduğunuz büyük memnuniyet sebebiyle bende kasper yükledim hep avast,nod32 biraz değişiklik olsun ama gercekten kasperin gücünü tekrar gördüm nod32 son versiyon full yüklü olan sistemimde kasper yükledikten sonra bile 8 trojen buldu artık sistemi yeniden kurana kadar kasper kullanacağım hepnize tavsiyelerinden dolayı tşkr. ediyorum..