Hadi…Gel.. satırlarımın hançer yarası yarim..Gel yüreğimde kaçağım..Bana satırlarca aşk yazdıran kahramanım..Sensiz taklit ediyorlar Aşkı ..Sana yazdığım satırlarımı benden çalıyorlar..O satırların tüm gizli ,aleni , faili meçhul olmayan öznesi sensin.Sakın onlar yazdığında ellere yazılmış bi kaç satır sanma o satırların hepsi sana yazıldı kahramanım..O hayaller benim..Hiçbir hayalim ölmedi..Yarı yolda kalmadı hiçbir hayalim..Beyazımdı umudum..Sen artık umudumun rengisin.
Yel değirmenlerine savaş açtım yokluğunda..Savaşıyorum hayali kahramanlara..Onlar seni çalacaklarını düşünüyorlar , bilmiyorlar ki ben senin kitabını yazdım , ezberimsin benim ..Geceleri dualarımsın..Seni unuturmuyum sandın hançer bakışlım..Sensiz kazandığım tüm zaferler haksız , tüm acılarım kanlı senden bu yana..Özlemime hasretime adını yazdım..Kim silebilirki , kalbimde dövmedir adın , mühürdür..Sen unutulmalara değil ömrüm boyunca özlemime mahkumsun..Artık mahkumusun hayatımın ve bir bıçak yarasıdır ikimizi birbirimizden ayıran..Hangi bıçak yarası kapanmamış ki..Kapanmadığı gün öldüğüm gündür. Bense hergün yeniliyorum seni hücrelerimde..Kan sızan yaralarımı göz yaşlarımla suluyorum..Çünkü yaralarım kuruduğunda çatlıyor , çatladığında canım acıyor..Çatlaması sorun değilde , ya sen o çatlaklardan sızarda kaçıverirsen hücrelerimde işte o an felaketim olur..
Sensiz eller satırlarımı çalıyor..Bilmiyorlar ki tüm telifi bende aşkın..Aşkı ancak ben yaşarım hüzzam tadında , aşkı ancak sen yaşatırsın dört mevsim tadında..Her mevsimde ayrı bir severim seni..Yaz altın mevsimimizdir hazzın doruklarında yaşarız , ilk baharım taze çiçek kokusudur aşkımızda ve tüm ilkler o ilk baharda yaşanır .İlk dokunuş ,ilk öpücük , daha bir çok ilk ..ilk baharımızda yaşanır..Sonbaharda gözlerimizin eylül vakitleridir.Kuşkular kemirir..Kışsa ayrılığımızın en kasvetli mevsimidir..duygularımız donar , ellerimiz üşür..Üşüdüğümüzde sarılmamız ısınmamız lazımken gururumuz savurur bizi bir kar ,tipi fırtınasında..Gökyüzünde yolunu kaybetmiş bir kar tanesi dilimize konar erirde ..Aşkı hatırlatır bize yeniden..Eritiriz birbirimizi dudaklarımızda ..Aşk bulur yine bizi bir kara kış fırtınasında..Sarılırız doya doya ..Isıtırız aşkı bedenlerimizde..
Muhtacız biz bize sevgilim..Ekmek kadar , su kadar ,yaşam sebebimiz nefes kadar muhtacız biz bize..Bırak onlar muhtaçlıkla dalga geçsinler..Bilmiyorlar nefes almadığım bi kaç saniyede nasıl ciğerlerim iflas ederse..Senden ayrı zamanlarda kalbim iflas eder..Tüm servetimdir aşkın..Tüm servetimi kaybedersem , senin aşkına alışmışken..Yaşayamamki ben sensiz…İnan..Yaşayamam ölürüm ben..
Gerçek aşk bu ..İnan bana , yok yalanım..Herkese söylediğim yalan olabilir , başkalarını yalandan öpmüşte olabilirim..Bu aşk gerçek..Hatta varlığımdan , yokluğundan bile gerçek..Bilirim masallarda yaşamıştım seni..Okadar inandımki masal kahramanım canlandın sen göz yaşlarımdan..Öptün ya işte dudaklarımdan..Varsın sen artık , aşksın sen artık..Ellerime değen ellerin var artık masal kaharamanım…Masal kitabımda can bulan bir serserisin sen artık…Hiç olmadığım kadar gerçeğim şu an..Gözlerinin baktığı yerdeyim..
Şimdi sen o çalıntı satırlardaki aşkların hepsini sil at..Ters yüz et o aşk hırsızlarını , duygularımı sahiplenenleri yok say..Gerçek olan aşk bende..İçimi ısıtacak bakışlar sende..Hadi hak ettim ben sen..Hadi senden karşılık bekliyor değilim..Ben aşkı karşılıksız yaşasamda acımaz canım..Kaybım sadece dünya vaktiyle birkaç yıldır..Ben seni beklersem ,sana şükredersem kimbilir belki sonsuz benim olursun..Olmasanda canın sağolsun..Aşkın tek doğrusu ,aşkın tek menzili..Ben sana varamasamda..Yaşadığım birkaç küçük an yeter seni sevmeye…