Bilmiyorumki daha neler yikacakti beni Kimler el koyacakti hayallerime Tutundugum dallari kim kiracakti ve en önemlisi neden kiracaklardi cözememistim Her sabah gülümseyerek uyanmaya gayret gösterdim Gün basladigi gibi bitecekti yani öyle derdi büyüklerim onlar yasamisti onlar bilirdiUyguladimama nezaman güldümse ardindan birseyler beni yerin dibine soktu Hatalarimla yüzlesmesini bilirdim ama acimasiz yargilanmak nedir ve nedendir bilmiyordum Kimin hakki vardi ki beni üzmeye hayat okadar uzun bir yolmuydu sanki? degecek miydi? mutlu mu olacaktilar beni yikinca Ben herkese göre cok güclüydüm kim ne derse desin ben aldirmazdim onlara göre Suclamalar ön yargilar tanidigim tanimadigim her kim varsa o hakki görüyordu kendisindeüzerimde tasiyamacagim yükler cekemeyecegim yaralar biraktilar Ben sandiginiz kadar güclü degildim!! ne yazik ki Bende agliyordum bende üzülüyordum bende seviyordum ve sevilmekti tek derdim ter temiz yasamakti hayati aski ve daha ne cok seyi Dur! demenin vakti gelmis de gecmis Artik sadece 4 duvar bilmeyecek acilarmi agladigimi siz de görün Daha fazla bastiramam acilarimi Bu yük bana fazla Anlamiyorum benden ne istiyorlar kimseyle bir derdim olmadi Nezaman sigindiysam Allahima acim birazcik hafifledi ama gitmedi;bitmedi Tanidigim kisilere yolda rastlamak istemiyorum kaciyorum hep bir köseye onlar uzaklasinca yoluma devam ediyorumkatil gibi saklaniyorumoysa kimseyi yaralamadim kimseyi öldürmedim ben! uyuyamiyorum kafamdaki sorularin cevabi mechul ve anlamiyorum benden baska aci ceken yok sanki neden bukadar yikiyor benive neden hic kimse anlamiyor derdi daha büyük olup da dimdik duran onca insanlar var bilmiyormuyum sanki? ama bu beden bukadarini tasiyamiyor bende o yürek olsaydi kacip gitmek isterdim hic bilmedigim bir yereama kacacak bisi yapmadim bunuda biliyorum