1.1 - DeLiLer BirLiği 05.08.2008 Tarihinde Hiç Bir Neden Yokken KuruLmuştur.
1.2 - Bu BirLik “AkıLLı oLup Dünyanın Kahrını Çekeceğine, DeLi oL Dünya Senin Kahrını Çeksin “ FeLsefesiyLe KuruLmuştur.
MADDE 2: BİRLİĞİN AMACI
2.1 - DeLiLerin Egemen oLduğu Yeni Bir Dünya İçin ÇabaLamak.
MADDE 3: BİRLİĞİN FAALİYETLERİ
3.1 – Her Hafta DüzenLi oLarak KuruLması MuhtemeL Diğer BirLikLere BaskınLar DüzenLeyerek, OnLara AsLında DeLiLerin Zararsız Ve Ne Kadar Arkadaş CanLısı oLduğunu Göstermek.
3.2 – Her Hafta DüzenLi oLarak BirLik Haricinde Haftanın DeLisini Seçmek Ve Tüm ProfiLLere Bu DeLinin İsmini Yazarak Tüm AkıL SahipLerine O Kişiyi Tanıtmak.
MADDE 4: BİRLİK ÜYELİĞİ
4.1 – BirLiğe Üye oLmak İçin DeLi oLduğunuzu İspatLamış oLmanız Gerekmektedir.
4.2 – En Az Bir Adet Kayda Değer DeLiLikLe Yönetim Kurumuna Başvurmanız Gerekmektedir.
4.3 – ÜyeLik Başvurusu DeğerLendiriLip Onay aLındıktan Sonra, 9. Maddedeki Örneği Kendi ProfiLinize EkLemeniz Gerekmektedir.
MADDE 5: ÜYENİN HAK VE ÖDEVLERİ
5.1 – DeLiLerin YaptıkLarı Hiç Bir ŞekiLde SorguLanamaz! “DeLiyiz Var mı Bi Diyeceğiniz!”
5.2 - DeLiLer Her Zaman HakLıdır.
MADDE 6: ÜYELİKTEN AYRILMA
6.1 – Ben Bunu AnLamıyorum, Bir DeLi Neden DeLiLikten AyrıLsın ki?
6.2 – OLdu Ya AyrıLmak İstedi. Bir Hafta Hiç Bir DeLiLik Yapmadan Forumda DoLaştıktan Sonra Gayet Ciddi Ve Resmi Bir Başvuru DiLekçesi Yazması YeterLi. ( AkıLLı Davrandığı İçin BirLikten Sınırsız OLarak UzakLaştırıLacaktır.)
MADDE 7: BİRLİK ORGANLARI
7.1 – A. Başkan B. ÜyeLer C. SaLdırı Timi D. AkkıLLıLar DiLi Tercümanı
MADDE 8: YÖNETİM
8.1 - DeLiLer BirLiği'nin Yönetim Biçimi Cumhuriyettir. 8.2 - BaşkanLık SeçimLeri Tamamen Demokratik ÇerçeveLer İçerisinde YapıLacaktır. 8.3 - Her DeLi BaşkanLık Seçiminde İstediği Adaya Oy Vermekte Özgürdür.
MADDE 9: PROFİL
9.1 - Her Üyenin DeLiLer BirLiği'nin Bir Üyesi oLduğunun AnLaşıLması İçin Aşağıdaki Yazıyı ProfiLine EkLemesi Gerekmektedir.