Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) hazırladığı etkileyici afişlerle çevre kirliliği ve küresel ısınmaya karşı uyarıyor. Tablo gibi afişler birbirinden anlamlı:
dünyayı kurtarmak güzel bir başlık we etkileyici afişler... peki dünyayı temiz tutmak zor mu???
küçük çaplıda olsa bazen düşünüyorum çewremiz neden bu kadar kirli die??? saolsun arkdaşlarım bu soruya wereceğim cwbta bana yardımcı oluyorlar.
sigara içen arkdaşlarıma ya izmaritleri yere atma diyorum çewre kirelenecek az ilerke çöp kutusu war diyorum werdiği cwp
-benim attığım izmaritten mi çewre kirlenecek diyor???
kendine göre haklı bide şöyle düşünse
-haklısın izmariti ben atsam sen atsan o atsa bu atsa ozaman etraf kirlenir die düşünse daha ii olmaz mı??? ama kendisi!!!
bazı arkdaşlarda war sahilde oturduğmuzda çekirdek yerken yere atmayalım uyarısına
-ya olm manyakmısın sen şimdi biz bunları yere atmazsak burası kirlenmez, kirlenmeyince burayı temizlemek için ücret alan kişide işinden olur diyor!!!
bu nekadar doğru bir dawranış düşünmek lazım...
onun için ewimi nasıl kullanıyorsam çewremide ewim gibi kullanmam lazım die düşünüyorumm... böyle arkdaşlarıda bilinçlendirmek lazım...
ama nerde onlarda o zahmete girecek yürek??? armut piş ağzıma düş misali!!!
ßæ
__________________ qüLün héP qüLDükLérime... sıkıySa öLün bakaLım... héR güN öLDükLérime...