Sol yanımda bir acı var sevgilim..sen gitmiş olabilir misin..?Yok olamazsın sen zaten içimdesin..Nasıl bir acıdır bu ..?Yoksa yüreğinde bir başkası mı var..?Söyle sevgilim...yüreğin başkasının mı..?Susma ne olur konuş..Hasret büyüttüm ben sana ,yanında alev topu bir sevdayla..İçimde bir çocuk büyüttüm..yok olamaz ...yüreğim bunu kaldıramaz..!
Ne bedenim ne de yüreğim başkasını tanımadı inan....bakmadı bu gözler kimseye SENİN gibi..Sevmedi bu yürek kimseyi SENİN gibi..
İçim yanıyor sevgilim..hani kaybedersin ya en sevdiğin kişiyi canın yanar..hani gözün görmez olur kimseleri..hani ölürsün ya onun uğruna...hani aylar yıllar geçse de unutamazsın onu..hani uzaktan seyrederken bile içinde hissedersin ya onu...bir küçük ahh çekersin içinde fırtınalar koparken..ben de öyle sevdim seni...
Gittin..!
Ben senin hasretine alışamadım..mutluluğumdun..tutamadım ellerimde..uçup gittin..kimlerin yari oldun..onları da sevdin mi benim gibi...sevdiler mi seni benim gibi..teni tenine değmeden..yalnızca gözlerindeki derinliklerde kaybolurken,dokunmadan hatta beklemesi gerekiyorsa günler aylar yıllar kadar bekleyip elleri ellerine değmeden sevebildi mi seni...?Ben senin hasretine alışamadım...kaç sevda geçti başımdan...ben senin hasretine alışamadım..kaç aşkla sınadıysam bu kalbi...olmadı..yapamadım..içim yanar...canım yanar...ben senin hasretine alışamadım...