merhaba arkadaşlar,adım mahir.Aslen izmirliyim ama adanada oturuyorum.Akvaryum (özelliklede tatlısu akvaryumları)ile ilgili sorunlarınızda elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim.Değişik boyutlarda 10 civarı akvaryumum var.Malavi çiklitler başta olmak üzere bir çok türde balık besliyorum.Yunus,sarıprenses,snowprenses ve elma salyangozlarından yavru alıyorum.Akvarist arkadaşlarla yardımlaşmaya hazırım.Aynı zamanda iki akvaryum ve evcil sitesinde dekorator3501 niki ile moderatörlük yapıyorum.Link vermek yasakmı değilmi bilmediğimden sitelerin isimlerini yazmıyorum.Sayın yöneticilerim eğer uygun görürlerse onuda sizlerle paylaşmaktan ve sitemize ziyarette bulunmanızdanda onur duyarım.Kimbilir belkide ileride kardeş site bile yaparız sitelerimizi.Siteyi gezmekten inanın zevk alıyorum.Şahsım olarak böyle bir siteyi kuran tüm yöneticikadrosu arkadaşları canıgönülden kutluyor,Bol paylaşımlı günler diliyorum.
Saygılarımla.
Aramıza hoş geldin. Forum reklamı yapmak yasak kardeş. Şimdiden paylaşımlar için saol
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
merhaba mahir. senin gibi duyarlı ziyaretçilerimiz var ne mutlu bize. yani site ismi verip vermemekte tereddüttesin. ama bu işi sırf reklam için yapanlar var. aramıza hoş geldin...