Her gün bulup bulup seni kaybetmekten sıkıldım.
Dayanmak zor, İçim her akşam aynı acıyor.
"HER GÜN" yeni bir gün sandığım zaman, hep aynı hisleri yaşatıyorsun bana.
Üstünde o kadar sevimsiz bir tavrı varki,
renkleri bile yakışmıyor ruhuna.
Ruhun bile eskisi gibi değil sesindeki o farklı soğukluğu duyup üşümemek elde değil....
Son zamanlarda öyle bir evrim geçirdin ki,
seni sana benzetemez oldum. Gözlerinin içine baktıkça uzaklaşıyorsun
her lafında ise biraz daha da acımasız oluyorsun.
Ben bütün sevimliliğimi üstüme giymeye çalıştıkça sen bir zamanlar pamuk
ama şimdi taş gibi ellerini üstüme savurup yırtıyorsun bütün hareketlerimi.
Sürekli tekrarlıyor zaman kendini.
Şimdi seni silmek içinn kötü anılara ihtiyacım var.
Umudumu, hayallerimi kendi ellerimle öldürüyorum
umudum gözlerime bakıyor üzgün ve çaresiz.
Son nefesini veren bir minik kuş gibi ne olur ölmesem diyor. Gözyaşlarım kalbim buna isyan ediyor.
Nasıl dayanacağım bütün olanlara. Yine de tükenmiyor hislerim, susmuyor yüreğim... vazgeçemiyorum sevgimden..
aşkımdan..özlemleri mden. Ben sana tutkundum bakışlarına öfkene ruhuna hep sana tutkundum..izlerdim seni uzaktan uzağa... Damarlarımda dolaşan sevgine beni içten içe bitiren aşkına tutkundum...
Dipsiz karanlik gecelerde sana söylediğim şarkılar sana yazdığım şiirler hep seni anlatan hayaller ve sana çıkan yollar sana bağlanan umutlar.
.Herşey sen; Düşlerim acılarım sevgim ellerim vücudu hepsi sen Gittiğim yerlerde baktığım gözlerde hep seni görüdüm..
Sen olmuştum ben tamamen... Sana ne anlatayim? içimdeki acıyımı? Kalbimdeki yarayımı?
Yokluğunda akıttığım gözyaşlarımı mı? Söyle sana ne anlatayım?
Ama, her gelişimde bir kez daha gönderdiğin oldum... İnanamadığın, üzerinden atlayamadığın korkuların oldum.
Ağladığın, bağırdığın ya da sustuğun isyanların oldum. Yüreğinde olmak isterken yüreğine sığınan bir anı oldum...
Haketmediklerim, artık yeter!!! herşeyin olmak isterken belki de hiçbir şeyin oldum...
Söylesene ben gerçekten senin neyin oldum?
Aşkımı buzdağlarına çarparak gidiyorum gözlerini kalbime gömerek gidiyorum.
Masal bitti Ve artık son adımı atıyorum ilk adıma inat...
Üyeye Bela gelmez Admin Kızmadıkça,Admin Sinirlenmez Üye Azmadıkça
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...